Logo Intema

AVÍS LEGAL - CONDICIONS GENERALS


Informació LSSICE

INTEMA IMPORT-EXPORT, S.L
NIF B-43736693

Direcció: Camí de Nivera, nº 8 43500 -Tortosa -Teléfono: +0034 977 504 063

Política de privadesa de dades de caràcter personal.

INTEMA IMPORT-EXPORT, S.L , amb domicili a Tortosa Camí de Nivera, nº 8 43500 i telèfon (+34)977 504 0635, per informar dels serveis, realitzar pressupostos, enviar newsletters, demana en aquesta pàgina web dades personals que seran tractades conforme la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999 i que seràn gravades en els nostres fitxers per a les finalitats anteriorment descrites.

INTEMA IMPORT-EXPORT, S.L , com a responsable d'aquests fitxers, entén que en el moment que vosaltres ens envieu dades personals a través del formulari que conté aquesta pàgina web o mitjançant el correu electrònic, ens esteu donant la vostra autorització i consentiment per incorporar aquestes dades als nostres fitxers automatitzats, si bé amb caràcter revocable, i que accepteu les condicions del seu tractament expressades a continuació.

Drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de dades

Les dades que us sol·licitem són les estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen i en cap cas esteu obligats a facilitar-nos les vostres dades personals, encara que en ser algunes d'elles absolutament imprescindibles (per exemple, l'e-mail) en no voler facilitar-les, ens impediríeu dur a terme determinats serveis que oferim.

La present pàgina web recull dades de caràcter personal mitjançant 1 tipus de formulari, amb les condicions que s'entendran que l'usuari accepta en fer clic sobre el botó ENVIAR que es troba en els formulari següent de recollida de dades:

Formulari d'informació de contacte: Té com a única finalitat la recollida les dades necessàries de les empreses per poder facilitar-los el llistat dels nostres serveis i un pressupost econòmic. Com a dades personals només sol·licitem el nom, empresa i e-mail de l'interlocutor de l'empresa.

Les dades incorporades als nostres fitxers són absolutament confidencials i utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades.

Les dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i complint tots els requisits que obliga la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals 15/1999.
Les vostres dades personals no seran cedides ni transferides a tercers si no tinguéssim el consentiment previ.

Com exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de dades?

En qualsevol moment teniu dret a accedir als nostres fitxers per consultar les dades incorporades, rectificar-les i donar-vos de baixa si no desitgeu seguir constant en ells. En cas de cancel·lació de les dades personals, aquestes seran bloquejades no estant més a la disposició de INTEMA IMPORT-EXPORT, S.L. Aquests drets són gratuïts i es realitzaran en els terminis establerts en la Llei.

Podeu comunicar-nos el dret que desitgeu exercir en l'adreça de correu electrònic info@intemabio.com para la seva cancel·lació, o a la nostra adreça postal Camí de Nivera, nº 8 43500 -Tortosa

Copyright

Els continguts de la pàgina web d'intemabio.com són propietat (Copyright ©) de INTEMA IMPORT-EXPORT, S.L
Queda prohibida la reproducció, transferència, distribució o emmagatzematge dels continguts, ja sigui en part o íntegrament, per qualsevol mitjà, sense l'autorització prèvia per escrit de INTEMA IMPORT-EXPORT, S.L.

Intema es reserva el dret de modificar en qualsevol moment les presents condicions així com també altres condicions generals o particulars que resultin d'aplicació. Igualment, ens reservem el dret a modificar en qualsevol moment la presentació, configuració i localització del lloc web i dels seus continguts.